ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform unui studiu publicat în Jurnalul European de Epidemiologie homosexualii care se căsătoresc sau trăiesc într-o formă de parteneriat au o probabilitate de 3 ori mai mare de a se sinucide decât heterosexualii angajați în astfel de relații, se scrie pe portalul Cultura Vieții.

Autorii notează că acest fapt se confirmă „chiar și într-o țară în care există un climat comparativ tolerant față de homosexualitate, cum este Suedia”.

Suedia este una din cele mai tolerante țări ale lumii din acest punct de vedere, unde chiar și Biserica oficială, Luteranismul, este prezidată de o femeie-episcop lesbiană. Prin contrast, nu prea mai există toleranță față de cei care subliniază sau afirmă imoralitatea stilului de viață homosexual sau riscurile de sănătate pe care acesta le presupune.

Rezultatele studiului sunt similare altor numeroase studii din anii recenți, care au descoperit o relație puternică între comportamentul homosexual și o varietate de efecte negative, inclusiv în țări „liberale”. Comportamentul homosexual, care adesea presupune o promiscuitate pregnantă și instabilitate în relațiile interpersonale, are ca rezultat rate ale infecției cu HIV de 10-20% din populația homosexuală din ariile urbane, incidență ridicată a herpesului și infecției cu virusul cancerigen Epstein-Barr, a sifilisului, cancerului anal și a altor boli.

Concluzia inevitabilă este că pretenția adesea ridicată de lobby-ul homosexual că întotdeauna pentru suferințele acestora sunt de vină alții este falsă. Homosexualitatea este un stil de viață auto-distructiv care conduce la frustrare și disperare chiar și atunci când practic nu există nimeni pe care să îl acuzi de „homofobie”.