ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clubul SCM Zalău a transmis, duminică, un mesaj de condoleanțe după decesul tragic, la doar 56 de ani, al lui Sorin Pop, fost jucător și antrenor al echipei de volei, iar în ultimii ani secund la Știința Explorări Baia Mare. Sorin Pop era căsătorit și avea o fiică.

„Cu adâncă tristețe am aflat în această dimineață de trecerea în neființă acum câteva ore a celui care a fost Sorin Pop, primul antrenor al echipei noastre de volei! Sub comanda lui Sorin, echipa noastră a reușit să devină vicecampioana României, chiar în primul sezon de existență! Îți mulțumim pentru ce ai făcut pentru voleiul zălăuan! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a transmis SCM Zalău.

În vârstă de 56 de ani, Sorin Pop a jucat la formațiile Știința Explorări Baia Mare, Dinamo București, dar și Elcond Zalău, cu care a cucerit titlul național. Ca antrenor a fost vicecampion cu SCM Zalău, iar de mai mulți ani activa ca antrenor secund la Explorări Baia Mare.

Decesul lui Sorin Pop ar fi survenit în urma unei lovituri puternice la cap, după o căzătură pe scări, și nu a mai putut fi salvat la Spitalul Județean Baia Mare, în pofida eforturilor medicilor. El se afla, alături de alte persoane, în casa unor prieteni.