ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sherika De Armas, fosta reprezentantă a Uruguayului la concursul Miss World 2015, a murit la doar 26 de ani, după o luptă de doi ani împotriva cancerului de col uterin, potrivit New York Post.  

Presa locală a anunțat că aceasta a murit săptămâna trecută. Prietenii și familia i-au adus un omagiu emoționant tinerei.

Sherika De Armas nu a intrat în top 30 la concursul Miss World 2015 din Sanya, China, dar a fost una dintre cele șase tinere de 18 ani care au concurat.

La vremea respectivă, un post de televiziune i-a complimentat „chipul frumos, înălțimea impunătoare și personalitatea carismatică”, descriind-o în același timp ca fiind „una dintre tinerele talente promițătoare din Uruguay”.

„Îmi place tot ceea ce este legat de modă și cred că în cadrul unui concurs de frumusețe, visul oricărei fete este să aibă oportunitatea de a participa la Miss Univers. Sunt foarte fericită că pot trăi această experiență plină de provocări”, a declarat ea atunci.