ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 08:50 Accidente în lanț în care au fost implicate 17 autovehicule au avut loc miercuri dimineață pe autostrada București - Constanța, din cauza poleiului. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital.

 Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat că în accidente au fost implicate 17 mașini, iar 22 de persoane au fost rănite și evaluate la fața locului de către echipajele medicale.

El a precizat că dintre acestea patru sunt transportate cu ambulanțe la spitale, nefiind cazuri grave. Arafat a mai spus că, din cei patru răniți preluați de ambulanțe, unul are fracturi la mâini. În cazul celorlalte persoane evaluate de medici nu a fost necesară transportarea la spital, acestea având răni minore. 

 Știre inițială

Mai multe tamponări s-au produs, în această dimineață, pe Autostrada Soarelui, dar și pe Centura Ocolitoare a Capitalei, din cauza depunerii de polei. 17 mașini au fost implicate în două accidente rutiere, care au avul loc pe A2 pe ambele sensuri. În urma evaluării a 22 de persoane, patru oameni au fost transportați la spital, conform Digi 24.


Accidentele au avut loc în zona Glina. 10 mașini s-au ciocnit pe sensul de mers către Constanța și șapte pe sensul către București. În total, 22 de persoane au fost evaluate de paramedici, dar doar patru persoane au fost duse la spital. Victimele nu au răni foarte grave, o singură persoană are o fractură la una dintre mâini.

Centrul InfoTrafic a atras atenția că traficul este îngreunat la ieșirea de pe A2 București – Constanța către centura Capitalei din cauza accidentelor rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule.

Accidentele rutiere s-au produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil acoperit cu polei, atrage atenția Centrul InfoTrafic.

Polițiștii le recomandă șoferilor să reducă mult viteza, să mărească distanța de siguranță față de vehiculul dinainte și să conducă prudent pentru a evita un accident.