ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acțiunea caritabilă "Îmbracă un copac cu haine pentru nevoiași" se desfășoară, marți și miercuri, și în Parcul Cișmigiu din București, după ce inițiative similare au avut loc în alte orașe din țară și în Bulgaria.

Inițiativa "Îmbracă și tu un copac cu haine pentru nevoiași" este organizată pe rețeaua de socializare Facebook, iar persoanele interesate sunt invitate să doneze haine și perechi de ghete sau de cizme.

"Pentru că la bulgari s-a putut, pentru că în Reșița s-a putut, pentru că în Timișoara s-a putut, pentru că în Sibiu s-a putut... pentru că se poate și în #București", se spune pe pagina de Facebook a evenimentului.

Astfel, marți și miercuri, cei interesați pot merge să îmbrace un copac din Cișmigiu cu o haină groasă. De asemenea, aceștia pot lasă o căciulă, un fular, o pereche de mănuși și o pereche încălțăminte într-o pungă, lângă copacul respectiv, potrivit Mediafax.