ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața Andreea Bălan s-a cununat duminică, 15 septembrie, la biserica Sf. Treime Dudești din Capitală, cu George Burcea. Pe lângă cununie, cuplul Bălan-Buricea a botezat-o pe fiica lor cea mică, Clara Maria, la peste șase luni de la naștere.

Ceremonia a fost un adevărat circ mediatic, cei doi miri având nu mai puțin de șase „persoane de onoare” care i-au însoțit în biserică. De altfel, fetița a avut și ea, trei nași, deși regulile Bisericii Ortodoxe stipulează că „pentru fiecare candidat la Botez se cere un singur naș. Nu este bine să fie mai mulți nași de Botez (sau de Cununie)”. Mai mult decât atât, despre „al treilea naș”, actorul Iulian Burciu, surse din showbiz susțin că ar fi homosexual, ceea ce înseamnă că fie Andreea Bălan a mințit preotul care a oficiat botezul, fie acesta nu s-a interesat cine sunt cei care vor să îndeplinească acest rol.

Aberațiile cununiei dintre Andreea Bălan și George Buricea nu se opresc aici: cei doi au mai fost cununați o dată, în Statele Unite, de către un pastor protestant. , „care a citit ce-a vrut el”. În aceste condiții, cei doi nu aveau voie să fie cununați și într-o Biserică Ortodoxă.

De altfel, însăși faptul că Andreea Bălan a ales să se cunune în biserică este dovadă de ipocrizie, dat fiind faptul că este o binecunoscută promotoare a homosexualității, activitate considerată un mare păcat de către creștinism.

Andreea Bălan s-a făcut remarcată în timpul Referendumului pentru Familie, ocazie cu care a susținut din răsputeri campania de boicot declanșată de asociațiile LGBT.

De altfel, într-un interviu, ea a precizat că „majoritatea prietenilor mei sunt gay”. De altfel, Andreea Bălan consideră că  unii oameni au rămas în Evul Mediu. Dacă zburăm trei ore cu avionul, vedem că hindușii au altă părere, patru ore cu avionul, vedem că musulmanii au cinci neveste. Deci, stai un pic, care este familia tradițională? O stabilim noi, musulmanii, hindușii, budiștii, alții?”. Ea consideră oamenii care consideră familia tradițională ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie ca fiind „înguști la minte” și o dovadă de „gândire medievală”.

Mai mult decât atât, ea mărturisea în trecut că nici nu dorea să se cunune în Biserică. „Eu nu am făcut o nuntă tradițională. Nu în stilul în care se face la noi, în biserică. N-am fost în biserică, nu am făcut alai, cu orez, la starea civilă. Eu sărbătoresc iubirea pe care i-o port soțului meu și el mie. Am făcut o ceremonie foarte frumoasă, pe plajă, intimă, în Los Angeles”, spunea ea anul trecut.