ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Circa 100 de persoane au participa ieri la protestul anti-Referendum din Piața Victoriei, organizat de asociația homosexualilor MozaiQ (unde Q, de la Queer/Questioning, reprezintă persoanele care își caută genul, potrivit ideologiei LGBT). Cu toate acestea, toate televiziunile din România au relatat pe larg despre adunarea pestriță, cu live-uri generoase de la fața locului, interviuri și știri în jurnale. Ceea ce nu s-a întâmplat când reprezentanții a 3.000.000 de semnatari pro-Referendum au susținut o conferință de presă.

Prodocens Media remarcă faptul că activistul gay Vlad-Levente Viski a recomandat participanților că weekendul următor fie că vor fi observatori, fie că vor fi delegați trebuie să vorbească și să convingă cât mai mulți oameni că boicotul este singură soluție. De altfel, s-a observat campania intensă a USR și a organizațiilor sorosiste pentru a impune "observatori" la Referendum. Dar un observator sau un delegat nu are dreptul să influențeze pe cineva într-un sens sau altul mai ales că rolul de observator și cea de delegat implică activităṭi în sau în preajma secției de vot iar legea este foarte clară. Art. 385 Noul Cod Penal - Împiedicarea exercitării drepturilor electorale. (1) Împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exercițiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.
,
 
Revenind la manifestarea  de ieri, un observator atent al fenomenului anti-normalitate, Anghel Buturuga, remarcă la obiect: „Ce ne arata protestul "boicot". La protestul #boicot din Piata Victoriei au participat undeva la 100 de persoane. Probabil foarte putine dintre ele erau chiar LGBT, majoritatea fiind burghezie iliberalo-progresista. Ce ne spune acest lucru? Ca cei care au practici sexuale gay sunt fie extrem de putini, fie extrem de neinteresati de referendum. Fie amandoua. Daca ar fi multi, s-ar aduna pentru a da un mesaj. Daca ar fi interesati, daca s-ar simti lezati, atunci s-ar manifesta ca cineva caruia ii sunt restranse drepturile. La cata propaganda s-a facut ca se incalca nu stiu ce drepturi ale omului, atunci te-ai fi asteptat sa vezi oamenii buluc sa-si apere clamatele drepturi. Exista o patura de activisti profesionisti care isi castiga existenta numai din agitarea noului progresism LGBT. Toata campania anti-referendum are legatura cu interesele si conceptiile acestei paturi de activisti si cu agenda finantatorilor lor, nu cu persoanele concrete, reale LGBT". Doi dintre acești agitatori profesioniști, profitori ai activismului LGBT si al altor minorități, Mircea Toma și Florin Buhuceanu, s-au rățoit tot ieri la B1, pentru a-și justifica existența lor și a conturilor Accept și ActiveWatch.
 
În contrast cu aceștia, Mihai Tîrnoveanu. președintele Asociației Calea Neamului, a postat mai multe fotografii de la manifestații ale comunității anarhist-homosexuale, inclusiv cu minori aduși la paradele transexualilor de părinți iresponsabili, comentând mitingul fâsâit al infantililor de la MozaiQ:
 
„Sloganul lansat astăzi la mitingul LGBT împotriva Referendumului este: ,,Alertă antifascistă”! Este exact sloganul anilor '50 si '90, pe când comuniștii inventau fasciști peste tot. În același timp ei ne acuză că noi inventăm probleme care nu există, cum ar fi pericolul adopțiilor de copii de către "cuplurile" de homosexuali, legalizarea căsătoriilor între persoane de acelasi sex si îndoctrinarea prin manualele scolare a tinerei generatii cu ideologia LGBT. În viziunea lor așadar aceste realități sunt false, în schimb, ce să vezi, pericolul fascist este real, fascistii ăștia fiind peste tot, în parlament, guvern, pe stradă, oriunde te-ai întoarce dai peste ei de nu mai poți trăi liniștit de răul lor! Inventarea acestei etichete este tipică marxiștilor vechi si noi, vrând astfel să-și anuleze opoziția reală prin crearea uneia închipuite. Vezi Doamne, împotriva ideologiei lor nu pot fi decât fascistii, extremiștii, nu oamenii obișnuiți, marea masă a poporului român. Prin această manevră se urmărește victimizarea lor și legitimarea "luptei" pentru o cauză "nobilă". După această perdea de fum se ascunde adevărata lor ideologie de extremă stângă, antiromânească. Sub acest slogan, "Alertă antifascistă” a fost nimicită mare parte a generației naționale interbelice, sub acest slogan s-au făcut crime, arestări, au fost distruse viețile a milioane de români. Sub acest slogan se vrea astăzi întinarea unei Sfinte Taine, oprirea prezentării poporului român la un examen decisiv al Istorie: Referendumul din 6-7 octombrie ce defineste normalitatea, Viața Neamului Românesc: căsătoria între un bărbat si o femeie; un lucru atât de simplu, firesc, dar atât de greu înțeles de unii. DA, la Referendum!"
 
Într-adevăr, între cei 100 de oameni, între care sunt incluși jurnaliștii și ofițerii prezenți sub acoperire de gay, s-au aflat și reprezentanții unui nou partid de stânga, Demos, salutat de însuși editorialistul Dilema, teologul Teodor Baconschi, pentru că vine cu "oameni mai tineri, școliți - la SNSPA - , fără biografii de baroni". Singura misiune a Demos, până acum, pare să fie lupta cu Biserica și impunerea "drepturilor" homosexualilor. Paul Gabriel-Sandu, boicotangiu Demos, a ținut un discurs fierbinte pe tema comunismului cu față progresistă, în fața celor "700" de agitatori, trădați însă de propriile fotografii și filmări online ca fiind, cu indulgență, până într-o sută.