ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Alec Musser, în vârstă de 50 de ani, care a fost vaccinat complet Covid și a primit recent un rapel, a murit subit vineri.

Potrivit logodnicei lui Musser, Paige Press, actorul suferea de „o formă severă de Covid” și s-a stins din viață la doar câteva zile după ce a primit boosterul.

„Era vaccinat, și primise și booster”, potrivit Fox News


Alec Musser își trata corpul ca pe un templu. Era un model de fitness total, avea doar 50 de ani și părea să fie în cea mai bună formă a vieții lui.

Era sănătos, sociabil, mi s-a spus că Alec mânca organic și, de asemenea, era complet vaccinat și boosterizat.

Era logodit și urma să se căsătorească, iar logodnica sa, Paige Press, a spus că, în ciuda vaccinurilor și a rapelurilor, crede că a murit de COVID-19.

Fox News relatează:  

Press a confirmat că va fi efectuată o autopsie.

„Era o persoană foarte sănătoasă. Adică a avut grijă excepțională de corpul său și de ceea ce mânca.

„Alec a fost un om minunat. A fost cel mai bun logodnic. O persoană cu inimă foarte bună”, a spus Press despre Musser, cu care s-a logodit în urmă cu puțin peste un an. (...)

Press a spus că cuplul nu își alesese încă o dată pentru nuntă, dar că planificarea era la orizont.

Musser l-a jucat pe Del Henry în telenovela de lungă durată „All My Children” între 2005 și 2007, în timpul căreia a apărut în 43 de episoade, potrivit TMZ.

Alte filme/emisiuni TV în care a jucat sunt „Grown Ups”, „Rita Rocks”, „Desperate Housewives” și „Road to the Altar.” Musser era cunoscut în showbiz și prin cariera de modeling de fitness. A apărut și pe coperțile mai multor reviste – inclusiv Men’s Health, Men’s Workout, Exercise Health și altele. Era culturist și avea un aspect fizic grozav. Nimic nu părea să fie în neregulă cu sănătatea lui, de aceea moartea lui a fost cu atât mai șocantă.