Actrița Ioana Picoș-Făgădaru se implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”.  Până acum, am strâns 9.087 euro din cei 75.000 de care avem nevoie pentru a funcționa și anul viitor.

Printr-un mesaj trimis pe adresa redacției, Ioana Picoș transmite că ActiveNews este una dintre puținele surse corecte de informare pe care românii o mai au la dispoziție.


„Un om informat nu poate fi manipulat. A avea contact permanent cu realitatea este esențial pentru a ști ce decizii să luăm. Întrucât nu putem fi peste tot și nu le putem afla pe toate, ne bazăm pe câteva surse sigure de informare care să ne aducă zilnic pulsul mapamondului. O astfel de sursă o reprezintă ActiveNews. Într-o lume în care oamenii nu mai știu dacă sunt bărbați sau femei, copiii fac tratamente hormonale de la vârsta de 3 ani pentru a încerca să devină ceva ce nu vor fi niciodată, generație după generație este tot mai sexualizată crezând că asta înseamnă sănătate reproductivă, legile sunt date în beneficiul organizațiilor pentru al lor profit nu pentru a noastră bunăstare, manipularea prin intermediul mass-media este mai mare ca oricând, sursele corecte de informare sunt aur curat și trebuie să existe în continuare. 

Dar pentru ca aceste surse să existe în continuare, ele au nevoie de sprijinul nostru. Nimeni nu trăiește cu aer, praf și mucegai. Toți oamenii au facturi de plătit și familii de întreținut și reportajele de calitate se fac prin intermediul unor bugete pe măsură. Totul costă. Întrebarea este dacă pentru a ști adevărul suntem dispuși să facem un minim efort. 
Prin urmare, pentru sănătatea noastră intelectuală, vă invit să donați pentru ActiveNews!
 
Ioana se alătură maestrului Dan Puric, istoricului și deputatului Daniel Gheorghe, regizorului Iulian Capsali în susținerea cauzei noastre. Implică-te și tu!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews