ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Ioana Picoș-Făgădaru se implică în campania „Susține ActiveNews, investește în valorile în care te regăsești”.  Până acum, am strâns 9.087 euro din cei 75.000 de care avem nevoie pentru a funcționa și anul viitor.

Printr-un mesaj trimis pe adresa redacției, Ioana Picoș transmite că ActiveNews este una dintre puținele surse corecte de informare pe care românii o mai au la dispoziție.


„Un om informat nu poate fi manipulat. A avea contact permanent cu realitatea este esențial pentru a ști ce decizii să luăm. Întrucât nu putem fi peste tot și nu le putem afla pe toate, ne bazăm pe câteva surse sigure de informare care să ne aducă zilnic pulsul mapamondului. O astfel de sursă o reprezintă ActiveNews. Într-o lume în care oamenii nu mai știu dacă sunt bărbați sau femei, copiii fac tratamente hormonale de la vârsta de 3 ani pentru a încerca să devină ceva ce nu vor fi niciodată, generație după generație este tot mai sexualizată crezând că asta înseamnă sănătate reproductivă, legile sunt date în beneficiul organizațiilor pentru al lor profit nu pentru a noastră bunăstare, manipularea prin intermediul mass-media este mai mare ca oricând, sursele corecte de informare sunt aur curat și trebuie să existe în continuare. 

Dar pentru ca aceste surse să existe în continuare, ele au nevoie de sprijinul nostru. Nimeni nu trăiește cu aer, praf și mucegai. Toți oamenii au facturi de plătit și familii de întreținut și reportajele de calitate se fac prin intermediul unor bugete pe măsură. Totul costă. Întrebarea este dacă pentru a ști adevărul suntem dispuși să facem un minim efort. 
Prin urmare, pentru sănătatea noastră intelectuală, vă invit să donați pentru ActiveNews!
 
Ioana se alătură maestrului Dan Puric, istoricului și deputatului Daniel Gheorghe, regizorului Iulian Capsali în susținerea cauzei noastre. Implică-te și tu!