Actrița Manuela Hărăbor a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Manuela Hărăbor a declarat joi, pentru News.ro, că este consilier onorific pe probleme de autism al primului ministru.

„Sunt consilier onorific pe probleme de austism. Încerc să rezolv niște probleme care au apărut la guvern în ultimele două luni. Practic, eu voi continua munca pe care o fac de 20 de ani. Nu este nimic nou pentru mine. Acum am un fel de OK din partea Guvernului”, a spus actrița.

Aceasta a mai  precizat că munca ei nu va fi remunerată, ci „mă voi bucura doar de sprijinul unor oameni din Guvern”.

Manuela Hărăbor este mama unui băiat care suferă de autism. Andrei, care acum are 27 de ani, a fost diagnosticat încă de la doi ani cu tulburare de spectru autist. Cunoscuta actriță, un om cu o mare credință în Dumnezeu, a declarat că nu a resimțit niciodată  autismul fiului ei ca pe o povară și a luptat necontenit pentru drepturile copiilor cu nevoi speciale.

Mai mult, Manuela a declarat într-un interviu că „cel mai mare dar pe care ni l-a dat Dumnezeu e să porți viață în tine și să naști o viață”, și se consideră pregătită să ducă mai departe destinul care i-a fost hărăzit.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews