ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Manuela Hărăbor a fost numită consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, printr-o decizie publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Manuela Hărăbor a declarat joi, pentru News.ro, că este consilier onorific pe probleme de autism al primului ministru.

„Sunt consilier onorific pe probleme de austism. Încerc să rezolv niște probleme care au apărut la guvern în ultimele două luni. Practic, eu voi continua munca pe care o fac de 20 de ani. Nu este nimic nou pentru mine. Acum am un fel de OK din partea Guvernului”, a spus actrița.

Aceasta a mai  precizat că munca ei nu va fi remunerată, ci „mă voi bucura doar de sprijinul unor oameni din Guvern”.

Manuela Hărăbor este mama unui băiat care suferă de autism. Andrei, care acum are 27 de ani, a fost diagnosticat încă de la doi ani cu tulburare de spectru autist. Cunoscuta actriță, un om cu o mare credință în Dumnezeu, a declarat că nu a resimțit niciodată  autismul fiului ei ca pe o povară și a luptat necontenit pentru drepturile copiilor cu nevoi speciale.

Mai mult, Manuela a declarat într-un interviu că „cel mai mare dar pe care ni l-a dat Dumnezeu e să porți viață în tine și să naști o viață”, și se consideră pregătită să ducă mai departe destinul care i-a fost hărăzit.