ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vedeta americană Suzanne Somers a murit în octombrie, la 76 de ani, după o luptă cu un cancer la sân, care recidivase în iulie. Cauza oficială a morții ei a fost dezvăluită.

Îndrăgita actriță a murit de „cancer la sân cu metastază la creier”, potrivit unei copii a certificatului de deces obținută de Fox News Digital.  

Alte afecțiuni semnificative care au contribuit la decesul ei au fost „hipertensiune arterială, hidrocefalie”, se menționează în document.

Actrița „a murit liniștită acasă la primele ore ale dimineții zilei de 15 octombrie”, a declarat reprezentantul lui Somers într-o declarație transmisă la acea vreme Fox News Digital. „Ea a supraviețuit unei forme agresive de cancer de sân timp de peste 23 de ani”.

Certificatul de deces a confirmat, de asemenea, că a murit primind îngrijiri paliative la propria ei casă din Palm Springs, California.

Somers a fost îngropată, se arată în document. La momentul decesului, reprezentantul ei a confirmat că familia ei „s-a adunat pentru a sărbători 77 de ani de la naștere pe 16 octombrie”.

„În schimb, vor sărbători viața ei extraordinară și ei le mulțumesc milioanelor de fani care au iubit-o”, a spus reprezentantul lui Somers. „O înmormântare privată în familie va avea loc săptămâna aceasta, cu o pomenire care urmează luna viitoare”.

În iulie, Somers a dezvăluit Fox News Digital că cancerul ei de sân a revenit.

„Trăiesc cu cancer de zeci de ani, folosind cele mai bune medicamente alternative și convenționale pentru a-l ține la distanță. De fiecare dată când reapare, continui să-l fac să se retragă”, a spus ea.