Voluntarii campaniei  „40 de zile pentru viață”, de rugăciune și veghe în fața clinicii de avort din Cluj au ieșit în stradă cu filmulețe animate, traduse în limba română, în care dr. Anthony Levantino, ginecolog american, explică pas cu pas procedura medicală a avortului indus în diverse stadii ale sarcinii. Filmulețele au fost arătate tinerilor dornici să dezbată cu ei chestiunea avortului.
 
Campania „40 de zile pentru viață” este în plină desfășurare la Cluj până pe 6 noiembrie 2016, iar în seara zilei de 17 octombrie a lansat  hashtagurile #adevaruldespreavort și #fiiovoce.
 
După ce le-au vizionat, românii și-au schimbat părerea despre avort, declarându-se împotrivă, indiferent de vârsta gestațională, potrivit stiripentruviata.ro. Vedeți aici adevărul crud despre procedura de avort, care reprezintă pierdere de vieți umane și o serie de traume teribile pentru femeile implicate.
 Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews