ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voluntarii campaniei  „40 de zile pentru viață”, de rugăciune și veghe în fața clinicii de avort din Cluj au ieșit în stradă cu filmulețe animate, traduse în limba română, în care dr. Anthony Levantino, ginecolog american, explică pas cu pas procedura medicală a avortului indus în diverse stadii ale sarcinii. Filmulețele au fost arătate tinerilor dornici să dezbată cu ei chestiunea avortului.
 
Campania „40 de zile pentru viață” este în plină desfășurare la Cluj până pe 6 noiembrie 2016, iar în seara zilei de 17 octombrie a lansat  hashtagurile #adevaruldespreavort și #fiiovoce.
 
După ce le-au vizionat, românii și-au schimbat părerea despre avort, declarându-se împotrivă, indiferent de vârsta gestațională, potrivit stiripentruviata.ro. Vedeți aici adevărul crud despre procedura de avort, care reprezintă pierdere de vieți umane și o serie de traume teribile pentru femeile implicate.