ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Lungu, gălățeanul care a pierdut un pariu cu liderul PSD, Liviu Dragnea, și a venit până la sediul PSD din București să aducă naveta de bere promisă, a plecat din țară, în SUA.

Bogdan Lungu, prezentat ca taximetrist șomer, a pierdut un pariu cu Liviu Dragnea pe o ladă de bere și l-a onorat fără ezitări. Povestea a continuat cu urcatul într-un microbuz a lui Bogdan, un drum de câteva ore până la București, unde a cumpărat o navetă de bere pe care a cărat-o apoi pe jos până la sediul PSD, unde îl aștepta câștigătorul pariului. Ar fi putut să recurgă la un taxi, dar ar fi „ratat” oportunitatea de a deveni eroul unui videoreportaj pe recorder.ro, care l-a urmărit pas cu pas prin Capitală.

Gălățeanul a refuzat să mănânce din micii lui Dragnea, i-a reproșat liderului PSD modul cum este condusă țara, apoi a plecat.

Câteva zile mai târziu a plecat și din țară, cu destinația SUA. De fapt, el anunțase asta încă de la întâlnirea cu liderul PSD.

Intrând pe pagina sa de Facebook, poți afla că Bogdan Lungu este veritabil globe-trotter. Pe 9 aprilie anul trecut era la Galați. Pe 21 pleca spre Viena, cu destinația Polonia și Suedia. Pe 30 aprilie era la Gdansk, în Polonia. Din Polonia, pe 10 iunie pleacă spre Bergen, Norvegia. 20 iunie îl găsește pe insula scandinavă Svalbard.

Revine la Galați, iar pe 11 august ajunge pe litoral. Pe 18 noiembrie, Bogdan a ajuns în SUA, la New York. A doua zi a început serviciu ca șofer pe o mașină de transport de mobilă a companiei Roadway Moving.

Șederea americană se încheie pe 30 aprilie, cu o scurtă revenire în România și, după cum rezultă din postări, o escală pe litoral în minivacanța de 1 mai.

A doua zi are loc celebrul pariu cu Dragnea, iar pe 7 mai gălățeanul venea la București cu lada de bere. După alte patru zile, Bogdan părăsea România, revenind în SUA, țara unde a stat în ultima jumătate de an.