Asociația „Neamunit” face un apel către toți cei care pot ajuta, pentru a da o mână de ajutor în acoperirea casei în care locuiește familia Duică, formată din 12 persoane, din satul Gorbănești, județul Botoșani.

Casa în care locuiesc este parțial decopertată, astfel că vremea urâtă a inundat locuința, iar micuțul Rareș a ajuns la spital cu probleme respiratorii.

„Costurile la care se ridică finalizarea construcției se ridică la 5000 lei - căpriori, tablă, plasă izolație, var, uși, geamuri etc., plus manoperă.

Am decis să dăm o mână de ajutor asociației Avanti. În cazul în care doriți să sprijiniți această familie și inițiativă, vă punem la dispoziție contul asociației noastre (lei), cu rugămintea de a menționa "pentru caz familia Duică, Botoșani":

CEC BANK București, Filiala Victoria (RON)
IBAN: RO 81CECEB 31830 RON 3667408
BIC/SWIFT: CECEROBU”, sună apelul celor de la Neamunit.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.