ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bărbat de 51 de ani, cunoscut antrenor de tenis din orașul Cugir, județul Alba, a fost reținut, miercuri, ar fi agresat sexual una dintre eleve, în vârstă de 11 ani.

 Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, bărbatul în vârstă de 51 de ani este acuzat de viol, victima fiind una dintre elevele căreia îi preda tenis, în vârstă de 11 ani.

„Procurorul din cadrul Parchetului Judecătoriei Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpatului P.I.,în vârstă de 51 ani și fără antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de viol și a formulat propunere de arestare preventivă a acestuia. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea și a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de inculpat pe o durată de 30 zile”, se precizează în informarea Parchetului Judecătoriei Alba Iulia.

 Potrivit anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizați de către tatăl fetiței, căruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusă de antrenor.

Bărbatul reținut este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri mulți copii, el urmând să fie dus de către procurori în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.