Până duminică, 25 august, ora 22.00, disconfortul termic va fi ridicat, iar local în regiunile vestice, sudice și sud-estice indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. 

Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35-36 de grade local în Oltenia și Muntenia și izolat în Banat și Crișana, unde și nopțile vor fi tropicale, cu temperaturi minime cuprinse în general între 19 și 22 de grade. 
 
Vremea se va menține cãlduroasã în mare parte din țarã, izolat canicularã în Lunca Dunãrii. Dupã-amiaza disconfortul termic va fi în continuare ridicat, iar pe arii relativ extinse în regiunile vestice, sudice și sud-estice, va atinge sau va depãși pragul critic de 80 de unitãți. 


Prognoza meteo pentru sâmbătă, 24 august
 
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, averse și descãrcãri electrice îndeosebi dupã-amiaza și seara, local în Carpații Occidentali și Meridionali și doar izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice și în extremitatea de sud-vest a teritoriului.
 
Prognoza meteo pentru duminică, 25 august

Vremea va fi în continuare cãlduroasã, pe arii restrânse canicularã în regiunile vestice și sudice, unde și indicele temperaturã-umezealã (ITU) local va atinge sau va depãși pragul critic de 80 de unitãți al disconfortului termic. 

Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri, averse și descãrcãri electrice, pe arii restrânse în regiunile vestice, nord-vestice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice și sud-vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 10 grade, unde izolat vor fi condiții de ceațã.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceațã.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews