Consilierii de la Primăria Capitalei și-au făcut singuri un cadou la final de an. De acum, aleșii vor vedea gratis meciurile, dar și concertele de pe Arena Națională.

Și pentru a nu merge singuri la evenimente, consilierii își vor putea invita un apropiat. Și asta pentru că cei 55 de consilieri vor avea la dispoziție 110 bilete pentru fiecare eveniment.


Proiectul nu a fost pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General, dar a fost introdus pe parcurs. Din cei 42 de consilieri generali prezenți în sală astăzi, doar 6 s-au abținut de la vot și niciunul nu a fost împotrivă.

Încă nu este clar în ce zonă a stadionului au rezervate bilete aleșii din București și nici dacă prețul acestora va fi suportat de bugetul Primăriei Generale, cu alte cuvinte, din buzunarul bucureștenilor.

Este important de știut dacă vor ocupa locuri la peluză, în tribuna I, 0 sau VIP, pentru că fiecare zonă implică alte costuri. Cert este că, în funcție de meci, costul unui bilet la VIP de exemplu, poate porni de la 400 de lei și poate ajunge până la aproape 1.000 de lei. Spectatorii din acest sector au la discreție sucuri, vin, bere, fripturi de pui, de porc, somon, garnituri, salate și multe alte bunătăți.