Alexandra Nadane, președinta asociației „Studenți pentru Viață”, va alerga la Crosul pentru Viață pentru a strânge fonduri pentru femeile în criză de sarcină.

"Particip la Crosul pentru Viață pentru a face cunoscută cauza sprijinirii femeilor în criză de sarcină. Cred că este timpul să trecem la fapte, mai mult ca până acum. Dacă și tu gândești la fel ca mine, hai să ajutăm împreună!

ImunoMedica


Donația ta va ajuta o femeie în criză de sarcină să-și recapete încrederea în viitor și să se bucure de viața copilului ei", este mesajul Alexandrei către toti cei ce vor să ajute.

Crosul pentru Viață, organizat de Asociația Studenți pentru Viață în parteneriat cu Pegas Triatlon Club, va avea loc în data de 17 martie 2018. Evenimentul are drept scop atât promovarea unui stil de viața sănătos, cât și sprijinirea femeilor și familiilor aflate în situație de criză (sarcina neașteptată, violență, abuz, impas material, locativ ș.a.m.d).

Cei ce doresc să susțină inițiativa Alexandrei pot face o donație AICI.
2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.