ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Unchiul minorei dispărute la Caracal, Alexandru Cumpănașu, a anunțat marți pe pagina lui de social media că va oferi, împreună cu familia și câțiva oameni de afaceri, 20 de burse anuale pentru liceeni curajoși. Totodată, acesta a anunțat că a depus luni la Procurorul General 60 de pagini de informații despre Gheorghe Dincă și posibilii lui complici din Caracal. 

„BURSA ALEXANDRA MACESANU PENTRU CURAJ! Impreuna cu familia si cativa prieteni apropiati (oameni de afaceri care nu vor sa-si dea numele) am hotarat sa CINSTIM CURAJUL Alexandrei si indiferent daca este in viata sau nu vom oferi 20 de burse anuale pt tineri de liceu care se vor remarca prin curaj in fata crimei organizate din licee!. In fiecare an de ziua Alexandrei pe 15 Septembrie vom oferi aceste burse copiilor care vor ajuta politia si pe noi sa luptam impotriva RAPIRILOR, DROGURILOR, SANTAJULUI, CLANURILOR INTERLOPE, GASTILOR DE CARTIER!. Copiii nu trebuie doar sa fie buni la invatatura dar si sa invete sa lupte impotriva raului si sa nu le fie frica, sa invete sa fie buni!

Astazi, am depus la Procurorul General 60 DE PAGINI de indici si informatii despre monstrul de la Caracal si posibili complici ai posibilei omorari ai Alexandrei. Cu NUME, date de contact, documente!. Incet dar sigur latul in jurul lui Dinca se strange iar procurorii au inceput sa ancheteze si RETEAUA si complicii acestuia. Am urlat despre asta din prima zi si pot sa va spun atat: MOR CU EI DE GAT!. PANA CAND JUDETUL OLT nu va fi eliberat de clanurile interlope nu ma las. Am decis astazi sa formez o echipa de investigatori independenti care sa descopere ADEVARUL!. Ii ajutam pe anchetatori nu ii incurcam. Dar nu putem sta nepasatori”, a declarat unchiul minorei dispărute la Caracal, marți, pe pagina lui de social media.