ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Cumpănașu a dezvăluit, în direct la România TV, că una dintre fetele dispărute despre care se presupune că au fost ucise la Caracal, Alexandra, este nepoata sa. Acesta a declarat că a aflat despre această situație ieri, la ora 23.00. „Din acel moment nu am mai dormit!", a declarat Cumpănașu.

„Imi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre șefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Și o să vă dau detalii pe care poate nu le știți. Ofițerii de poliție, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea țipa și a fost auzită, erau opriți de către procurori să intre. Deși unii dintre ei au vrut să intre chiar și fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate și de atunci nu am dormit deloc.
 

Cer demisia șefului Poliției și șefului STS, care au băgat miliarde în echipamente. Unde sunt banii aceia? Nepoata mea a sunat de trei ori, a spus că e legată cu sârmă, că a fost violată. 
Oamenii ăștia au stat de la 3 jumătate până la 6 că nu era flagrant. Intrăm peste indivizii care au furat o găină cu mascații, iar indivizii ăștia își bat joc de sufletul unui copil în timp ce se aud țipete. Eu unul nu mă las până când fiecare dintre ei nu vor intra în pușcărie sau vor plăti cu funcția.

Nu știu să vă spun ora exactă, dar au fost contactați de mai multe ori. Fata asta a sunat la 112 de pe alt număr. Acești nemernici, la 12 noaptea i-am rugat să îl confrunte pe tată. Ei nu și-au pus problema dacă este Alexandra. Faci identificare. Ce au făcut? Nu au făcut nimic. 

Au stat lângă poartă, în timp ce era masacrată în casă cu polițiștii la poartă. Vă puteți imagina asta? Da, aveau dubii dacă era Alexandra. Spuneau că nu știu dacă este vocea ei sau dacă este ea. Pur și simplu au fost atât de proști, amatori, neprofesioniști, nu au făcut confruntare decât foarte târziu, ca să meargă pe această pistă.Aici eu vreau ca niște capete să cadă. Niște jigodii să plece. Atenție! (...) Art. 27 din Constituție spune clar pentru toți că un cetățean, eu, nu un procuror sau polițist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viața unei persoane și are indicii în acest sens. Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluție ora șase? (...) Stă în fața casei criminalului, să se îndeplinească termenul de ora șase, când are Constituția de partea lui. Ce polițist și procuror are sufletul acesta? (...) STS, să dea trei adrese false? Cât de cretin, cât de prost să fii? Dacă șeful STS nu-și dă demisia azi, vă asigur că mâine va fi plângere la Parchet pentru tot ceea ce s-a întâmplat la STS, de la soft până la clădirile de acolo. S-au băgat sute de milioane de euro, unde au ajuns banii ăia? În buzunarele cui?”, a declarat, revoltat, Alexandru Cumpănașu.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews