ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma acțiunilor desfășurate în acest final de săptămână de trei sute de polițiști ai Direcției Generale de Poliție București, Poliția Capitalei a anunțat că au fost date 375 de amenzi în valoare de 106 mii de lei.

"Polițiștii Brigăzii Rutiere București au acționat pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere, din totalul sancțiunilor contravenționale 328 fiind aplicate de către aceștia, dintre care 97 pentru depășirea limitei de viteză și două pentru conducere sub influența alcoolului", se spune într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Totodată, polițiștii anunță că au fost reținute șapte permise de conducere, dând drept exemplu "un bărbat, în vârstă de 65 de ani, care conducea un autoturism pe drumurile publice în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând 1,02 mg/l alcool".