Un alt caz scoate  la iveală nepăsarea cu care autoritățile acționează atunci când viețile oamenilor sunt în pericol, dar și indiferența , indolența crasă și lipsa de empatie de care dau dovadă în situații limite de viață și de moarte.Poliția Județeană Vaslui a demarat o anchetă pentru a investiga modul în care s-a intervenit în cazul unui accident produs în orașul Murgeni, în urma caruia a murit un copil de patru ani.

Un copil sărman în vârstă de patru ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, a fost accidentat mortal, marți seara, el fiind lovit de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze strada, informează Antena3

Băiețelul a fost izbit cu capul de asfalt, însă nimeni nu i-a oferit ajutorul, deși spitalul se afla la câteva sute de metri distanță.
 
Eduard Popică, prefectul din Vaslui, a făcut o declarație halucinantă cu privire la caz. Acesta a spus în exclusivitate la Antena 3 că mașina plecase la alt caz și a fost ghinion.

„Este un eveniment regretabil care s-a petrecut în județ. Ne pare rău pentru viața fiecărui copilaș. Într-adevăr se afla în apropierea unei unități spitalicești, însă era un Spital de Psihiatrie. Era o singură mașină în oraș, culmea, ghinion dacă putem spune așa, accidentul s-a petrecut la ora 19:58, iar la ora 19:46, acea mașină a plecat la un sat vecin unde a fost solicitată pentru două victime. Mașina a fost întoarsă când s-a aflat de gravitatea cazului”, Eduard Popică, prefect Vaslui.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews