ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Un alt caz scoate  la iveală nepăsarea cu care autoritățile acționează atunci când viețile oamenilor sunt în pericol, dar și indiferența , indolența crasă și lipsa de empatie de care dau dovadă în situații limite de viață și de moarte.Poliția Județeană Vaslui a demarat o anchetă pentru a investiga modul în care s-a intervenit în cazul unui accident produs în orașul Murgeni, în urma caruia a murit un copil de patru ani.

Un copil sărman în vârstă de patru ani, din orașul Murgeni, județul Vaslui, a fost accidentat mortal, marți seara, el fiind lovit de o autoutilitară în timp ce încerca să traverseze strada, informează Antena3

Băiețelul a fost izbit cu capul de asfalt, însă nimeni nu i-a oferit ajutorul, deși spitalul se afla la câteva sute de metri distanță.
 
Eduard Popică, prefectul din Vaslui, a făcut o declarație halucinantă cu privire la caz. Acesta a spus în exclusivitate la Antena 3 că mașina plecase la alt caz și a fost ghinion.

„Este un eveniment regretabil care s-a petrecut în județ. Ne pare rău pentru viața fiecărui copilaș. Într-adevăr se afla în apropierea unei unități spitalicești, însă era un Spital de Psihiatrie. Era o singură mașină în oraș, culmea, ghinion dacă putem spune așa, accidentul s-a petrecut la ora 19:58, iar la ora 19:46, acea mașină a plecat la un sat vecin unde a fost solicitată pentru două victime. Mașina a fost întoarsă când s-a aflat de gravitatea cazului”, Eduard Popică, prefect Vaslui.