ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Mihai Tudose a anunțat că s-a întâlnit astăzi (N.R. ieri) cu managerul general al Coca-Cola HBC România, Jaak Mikkel, care i-a dat asigurări că la nivelul acestei companii nu vor exista scăderi salariale ca urmare a transferului contribuțiilor sociale.

„Am avut astăzi o întâlnire cu managerul general al Coca-Cola HBC România și președinte al Camerei de Comerț Americane în România (AmCham), Jaak Mikkel. Acesta mi-a dat asigurări că nu vor exista scăderi salariale ca urmare a transferului contribuțiilor sociale. Faptul că o mare companie precum Coca-Cola a înțeles că transferul contribuțiilor reprezintă o oportunitate pentru a-și fideliza angajații este încă o dovadă că nu trăim în realități paralele, așa cum reclamă unii sindicaliști, și că această măsură va conduce la o economie sănătoasă”, a anunțat Mihai Tudose, luni seară, pe Facebook.

Potrivit premierului, Coca-Cola are în România peste 1.500 de angajați, iar indirect susține 19.900 de locuri de muncă, aducând 448 de milioane de euro pentru economia românească.