ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consiliul General al Municipiului București a prelungit până pe 31 decembrie 2018 perioada de implementare a proiectului „Consolidare, restaurare și conservare Arcul de Triumf”. Asta după ce primarul general anunțase, la sfârșitul săptămânii trecute, că lucrările urmează să se finalizeze în timp util pentru parada de 1 Decembrie.

CGMB a aprobat includerea în listele de investiții ale Municipiului București pentru anii 2017 și 2018 a proiectului „Consolidare, restaurare și conservare Arcul de Triumf”, inclus în lista proiectelor nefuncționale și a căror durată se prelungește după expirarea perioadei acordate, potrivit News.ro.

„Se aprobă prelungirea termenului de finalizare a contractului de finanțare (...) până la data de 31.12.2018 pentru proiectul «Consolidare, restaurare și conservare Arcul de Triumf» în scopul îndeplinirii integrale a obiectivelor și indicatorilor proiectului și în vederea asigurării funcționalității acestuia”, se arată în hotărârea votată luni de CGMB.