ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artista Ecaterina Vrana se luptă pentru viață. Prietenii și apropiații pictoriței fac un apel către români să meargă să doneze sânge pentru a o salva pe Ecaterina.

Iată apelul artistului Paul Hitter:

 

„Ecaterina Vrana este o pictoriță de succes, o pictoriță ce a ajutat România prin prisma succesului său! Pe lângă renumele mondial, Ecaterina Vrana este și mamă! Mamă a doi băieți frumoși ce au nevoie de ea în continuare. Din păcate boala nu alege, iar Ecaterina Vrana se afla internată acum în spitalul Coltea!
 
Ce m-a frapat întotdeauna la Ecaterina este ca în ciuda succesului care îmbată pe multi, ea a rămas un om foarte legat de credință! Dam like la toate prostiile zi de zi, vă cer ca acum, într-un caz umanitar să dovediți același interes!
Institutul de donare este pe strada Constantin Caracas nr 2 sector 1.

Rog pe oricine poate dona sa meargă la Institutul de Transfuzii și să doneze pe numele Ecaterina Gora de la spitalul Coltea. Mulțumesc! Dați măcar Share! Putem salva o viață!”