Artista Ecaterina Vrana se luptă pentru viață. Prietenii și apropiații pictoriței fac un apel către români să meargă să doneze sânge pentru a o salva pe Ecaterina.

Iată apelul artistului Paul Hitter:

 

„Ecaterina Vrana este o pictoriță de succes, o pictoriță ce a ajutat România prin prisma succesului său! Pe lângă renumele mondial, Ecaterina Vrana este și mamă! Mamă a doi băieți frumoși ce au nevoie de ea în continuare. Din păcate boala nu alege, iar Ecaterina Vrana se afla internată acum în spitalul Coltea!
 
Ce m-a frapat întotdeauna la Ecaterina este ca în ciuda succesului care îmbată pe multi, ea a rămas un om foarte legat de credință! Dam like la toate prostiile zi de zi, vă cer ca acum, într-un caz umanitar să dovediți același interes!
Institutul de donare este pe strada Constantin Caracas nr 2 sector 1.

Rog pe oricine poate dona sa meargă la Institutul de Transfuzii și să doneze pe numele Ecaterina Gora de la spitalul Coltea. Mulțumesc! Dați măcar Share! Putem salva o viață!”

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.