ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trupele tinere care cântă prin cluburi vorbesc despre condiţiile improprii în care sunt nevoite să concerteze.

Au susţinut concerte în spaţii nesigure pentru că, spun ei, nu au unde să-şi promoveze muzica. De acum înainte sunt decise să nu mai cânte în orice condiţii. 

Horaţiu Ghibu este vocalul trupei de rock alternativ Changing Skins. A cântat de mai multe ori în clubul Colectiv, iar în seara tragediei era din nou acolo, să-şi susţină prietenii de la "Goodbye to Gravity". A scăpat cu viaţă, dar este cutremurat de ceea ce a trăit şi văzut acolo, potrivit tvr.ro.

Şi Claudiu Mirea a cântat de multe ori în cluburi. A observat că unii proprietari sunt interesaţi numai de profit.

Vicenţiu, solist al trupei The Speakers, a concertat în Colectiv de trei ori. A acceptat să cânte şi în alte cluburi modeste, pentru că numai aşa îşi poate promova muzica.

Multe trupe şi-au anulat zilele acestea concertele, din respect pentru victimele tragediei din Colectiv. Altele se unesc acum pentru concerte caritabile.