Ecourile spectacolului pus în scenă la Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) din București continuă să se facă auzite.

Artistul Nicolae Voiculeț, cunoscut naist și Ambasador Cultural al României, a reacționat dur, afirmând că „evenimentul "cultural” de ieri, de la MUZEUL NAȚIONAL DE ARTĂ CONTEMPORANĂ, cred că este o INFAMIE și un ATAC direct la mare artă și cultură a României”.

El a mai declarat că ceea ce s-a petrecut la MNAC este o insultă la adresa culturii.

„Fac muzică și artă de peste 30 de ani pe întreaga planetă și nu pot să admit o asemenea INSULTĂ la adresa culturii, mai ales finanțată din bani publici, într-o perioadă în care totul este #oprit și e aproape interzis să mai #respirăm!”, a mai spus el.

Voiculeț a acuzat faptul că acel eveniment ar fi costat 400.000 de euro.

„Acest #act de "cultură” a făcut parte din finanțarea M.N.A.C. cu suma de #patrusutedemii (400.000) de euro, de către Guvernul României de azi!

Observ că noile politici culturale ale acestui #guvern "onorabil” și "demn”, au girat un eveniment în care doi bărbați #transexuali au dansat epileptic în rochii de femeie, promovând "#ROMÂNIANORMALĂ” a dezastrului moral, lansând marele vernisaj de vară.

#Discursul doamnei #Turcan care a ținut să spună că susține "arta” contemporană " în contextul internațional”, denotă alinierea guvernului la corectitudinea politică de promovare a ideologiilor de #gen:
"În România există un viitor bun, frumos, există perspectivă în materie de creație artistică și nu pot decât să vă asigur de implicarea mea și a domnului ministru al Culturii și al Guvernului. (...) Aș dori să luați prezența noastră aici ca pe un angajament de a vă fi aproape și a fi aproape, prin intermediul dumneavoastră, de artiștii contemporani, să integrăm partea artistică contemporană în contextul internațional și să ne punem în valoare prin creația artistică.”

Asta promovează guvernul lui #Turcan? #Blasfemia și gunoiul trendului mondial de #dezumanizare și #sodomizare, de promovare a #homosexualității, și de îndepărtare de marea cultură și marile valori #NAȚIONALE și #CREȘTINE?”, a încheiat el.