ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă decizia de legalizare a căsătoriilor homosexuale a fost primită cu bucurie de către o bună parte a cetățenilor SUA, în România lucrurile stau diferit.

În ultimii ani, multe personalități au vorbit împotriva acestei perspective, iar încercările de legalizare a parteneriatelor civile s-au lovit de opoziția cvasi-unanimă a senatorilor și deputaților României. 

UItima personalitate care a vorbit în termeni incorecți-politic despre homosexualitate este artistul Tudor Sișu. Actualul membru al trupei Haarp-Cord a declarat într-un interviu acordat cotidianului Adevărul că homosexualitatea este o patimă, oricât ar încerca unii s-o prezinte altfel.

"Sunt om, uneori cedez ,nu caut să mă justific.Asta nu înseamnă că trebuie să-L neg pe Dumnezeu. E ca și chestia asta cu homosexualitatea. Homosexualitatea este o patimă. Atâta timp cât eu încerc să-mi justific o patimă, legalizând totul, făcând-o să pară cool, să pară normal, atunci am o problemă. Pe mine nu mă interesează că oamenii au patimi. Și eu, și tu, toți avem fel de fel de defecte. Dar acum, din cauza patimii mele, nu trebuie să lupt pentru legalizarea patimii mele. Atunci fac o greșeală, mă aliniez la un rău. Răul așa acționează. Răul n-o să vină niciodată în forma sa cea mai urâtă și o să zică: 'eu sunt răul și hai să facem nenorocirea asta' ! Nu, o să vină ca o chestie de toleranță, de respect, de iubire. Între ghilimele. Le putem traduce prin desfrâu, iresponsabilitate. Asta-i problema care se ridică", a afirmat el la Adevărul Live.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews