ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Votul de ieri din Senatul României a deschis calea pentru organizarea Referendumului pentru Căsătorie pe 7 octombrie.

Artistul Tudor Sișu a reacționat și a îndemnat pe toată lumea să se prezinte la urne luna viitoare, pentru a vota în cadrul Referendumului. Rapper-ul a publicat și lista parlamentarilor care au votat împotriva familiei, afirmând despre aceștia că „s-au opus protejării identității și viitorului nostru”.

„In Octombrie mergem să schimbăm Constituția, toți. Sunt sigur că după rezolvarea acestei probleme urgente (deși mulți nu o percep așa),Coaliția pentru Familie ,NEAMUNIT și toți ceilalți implicați,vor continua cu inițiativele cetățenești autentice și naționale,Doamne ajută!”, a scris artistul pe o rețea de socializare.

Nu este pentru prima oară când Tudor Sișu își mărturisește crezul. Acesta și colegul său de trupă, Dragoș Gărdescu, au scos un Manifest pentru Familie. Din cauza acestui document, cei doi au avut de suferit.

Tot ieri, directorul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, a mărturisit public că va merge la vot pe 7 octombrie și va vota pentru schimbarea Constituției în sensul definirii căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.