ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Neamunit organizează ediția a II-a a Marșului Eroilor, eveniment dedicat memoriei victimelor comunismului, anunță organizația într-un comunicat.

„În fiecare an, pe data de 9 Martie se comemorează oficial foștii deținuți politic din România din perioada 1944-1989 și toate victimele regimului comunist din această perioadă. Regimul comunist a aruncat în închisoare peste 1 milion de Români, dintre care mulți au murit în urma regimului barbar de detenție.


Vă invităm alături de noi la un scurt marș al tăcerii, pentru a ne arăta respectul și recunoștința pentru cei care au avut curajul să se împotrivească regimului comunist criminal, cu prețul libertății, sănătății și chiar cu prețul vieții lor, salvând astfel demnitatea neamului Românesc”, sună invitația tinerilor naționaliști.
 
Marșul tăcerii va începe de la Arcul de Triumf (zona stația RATB pe partea Parcului Herăstrau) la ora 19:30 și se va încheia la Monumentul Aripile din Piața Presei Libere. La monumentul dedicat Rezistenței Anticomuniste, se vor depune flori, se vor aprinde candele și se va rosti o rugăciune. 

Organizatorii recomandă participanților adoptarea unei ținute sobre.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews