ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația „România pentru Viață” caută voluntari pentru participarea la organizarea Lunii pentru Viață și a Marșului pentru Viață, se arată într-un anunț publicat pe pagina de internet a organizației.

„Ești din București, ești pro-viață și vrei să îți investești timpul în ceva care are impact? Dacă răspunsul tău este da, vino alături de noi și fii parte din organizarea celui mai mare eveniment pro-viață din România și Republica Moldova.

Te așteaptă o perioadă plină de activități care vor contribui la dezvoltarea ta personală și îi vor ajuta și pe cei din jur: întâlniri cu invitați care inspiră oamenii să facă bine, ateliere de formare pro-viață, dezbateri, proiecții de film, lucru în echipă, activități de pregătire și organizare a MPV și LPV 2020”, sună anunțul.

Doritorii pot completa acest formular, iar termenul limită pentru înscrieri este 3 februarie.
 
Marșul pentru Viață este un eveniment ajuns la 10-a ediție, fiind principalul vehicul public de promovare a vieții pruncilor născuți și nenăscuți din România.
 
Marșul pentru Viață 2020 va avea loc sâmbătă 28 martie în 900 de localități din România și de peste Prut.