ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul și regizorul Aureliu Surulescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Asociația NEAMUNIT îi mulțumește, cu acest prilej, într-un comunicat primit pe adresa redacției ActiveNews, "pentru munca neobosită depusă, pentru toate sacrificiile făcute, pentru toată dragostea și dăruirea, dar mai ales pentru faptul că datorită ție ne-am unit. Dumnezeu lucrează prin oameni, iar datoria oamenilor este de a ,,lucra’’ cele bineplăcute lui Dumnezeu".
 
La multi ani, Aureliu Surulescu!
 
Iată textul integral:
 
"Vă dau o poruncă nouă: Să vă iubiți unii pe alții; cum v-am iubit Eu, așa să vă iubiți și voi unii pe alții. Prin aceasta vor cunoaște toți că sunteți ucenicii Mei, dacă veți avea dragoste unii pentru alții." (Ioan 13:34-35)

Din dragostea de Hristos, din iubirea de Neam și grijă pentru semeni am pornit împreună pe cărările faptelor. Atunci, doar o mână de tineri. Astăzi o mare familie, întinsă pe întreg cuprinsul țării. Implicare, devotament și multă stăruința-elemente fără de care nu s-ar fi putut clădi nimic.
 
Însă așa cum orice orchestră își are dirijorul ei, așa cum orice armată puternică cere un comandant pe măsură, toate eforturile noastre s-ar fi irosit fără un lider. Acela ai fost de la început și ai rămas prin excelență. Drept pentru care, astăzi, zi specială din viață ta, aceea a ,,avansării’’ tale în gradele vieții, îți mulțumim pe această cale pentru tot.
 
Pentru munca neobosită depusă, pentru toate sacrificiile făcute, pentru toată dragostea și dăruirea, dar mai ales pentru faptul că datorită ție ne-am unit. Dumnezeu lucrează prin oameni, iar datoria oamenilor este de a ,,lucra’’ cele bineplăcute lui Dumnezeu. De aceea, Lui îi dăm slavă pentru toate darurile primite și ne rugăm ca dragostea Fiului Său să se reverse în mijlocul nostru, iar pe tine să te țină puternic și înțelept în fruntea noastră mulți ani înainte. 

 La mulți ani, Aureliu Surulescu! Mergem împreună pe cărările faptelor. Până la capăt!"