ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Dacă pedofilii arestați și plimbați prin fața reporterilor TV cu mâinile răsucite la spate vor continua să fie văzuți drept ceea ce sunt, adică infractori deosebit de periculoși, un alt fenomen mult mai… pervers trece sub radarul atenției publice: normalizarea (mainstream-izarea) socială și academică a pedofiliei”, scrie Asociația Pro Vita București pe pagina sa de facebook.

Reacția vine după ce o autoare de cărți pentru copii și transexuală, S.Bear Bergman, a declarat pentru HuffPost că „nimănui nu-i place mai mult goliciunea decât copiilor”. În completarea acestei idei, o terapeută a afirmat că și ea își duce nepoții la paradele homosexualilor, chiar dacă acolo se găsesc din plin nuditate și acte sexuale reale sau mimate. „Nu-mi pot imagina un loc mai sigur pentru copii decât paradele acestea”, a spus Pega Ren pentru Huff Post.

În comentariul său, Asociația Pro Vita București arată că deja se lucrează pentru reducerea vârstei consimțământului sexual la copii și crearea unei „conștiințe sexuale” a celor mici, prin mass-media, „experți” și ore de educație sexuală.

De altfel și la București, în acest an, „Zilele homosexualilor” s-au axat foarte mult pe activități pentru copii, după cum ActiveNews a relatat de la fața locului.


„Revoluția sexuală și copiii

Dacă pedofilii arestați și plimbați prin fața reporterilor TV cu mâinile răsucite la spate vor continua să fie văzuți drept ceea ce sunt, adică infractori deosebit de periculoși, un alt fenomen mult mai… pervers trece sub radarul atenției publice: normalizarea (mainstream-izarea) socială și academică a pedofiliei.

De decenii, grupările de pedofili se strecoară ca o umbră pe lângă lobby-ul homosexual, copiind agenda de succes a acestuia. Împreună cu grupuri politice și think-tank-uri, ei acționează pentru alterarea legislației penale în vederea reducerii vârstei consimțământului sexual*, pentru crearea unei „conștiințe sexuale” a copiilor prin mass media, de către „experți” (vezi articolul de mai jos) și la orele de „educație sexuală”. Totodată, pentru diminuarea autorității parentale, rămasă cel mai important cenzor și gardian al copilului.

Contra acestor părinți „obtuzi și învechiți”, refuzând încăpățânați și disperați să cedeze în fața a ceea ce știu măcar din instinctul parental că nu e bine, copiii trebuie „ocrotiți” de puterea Statului, care începe să-și formeze și la noi mecanismele de coerciție: „Avocatul copilului” (deja existent și intenționat a fi un Barnevernet domestic) și „Strategia de Educație parentală” (momentan stopată, probabil doar până la alegerile următoare, când falsa „Dreaptă” usere ajunsă la guvernare va relua subiectul).

----
* 2009. Dezbateri în Parlament pe proiectul legii noului Cod Penal. Ministerul Justiției, autorul proiectului, propune în textul inițial reducerea vârstei consimțământului la 13 ani, de la 16. La întrebarea noastră „de ce”, nu ni s-a putut aduce alt argument decât că „așa e în Spania” (care tocmai intrase pe mâna guvernării marxist-leniniste Zapatero). În cele din urmă, după presiuni și scandal, vârsta a fost stabilită la 15 ani! Întrebăm și azi, ca și atunci: de ce 15? Măcar 16 avea o logică juridică (mariajul este permis, cu dispensă, începând cu 16 ani), deși normal ar trebui să fie 18 - este inadmisibil ca un minor să fie considerat incapabil să ia o decizie privind fumatul unei țigări, dar să fie suficient de matur privind sexualitatea sa...”