„Dacă pedofilii arestați și plimbați prin fața reporterilor TV cu mâinile răsucite la spate vor continua să fie văzuți drept ceea ce sunt, adică infractori deosebit de periculoși, un alt fenomen mult mai… pervers trece sub radarul atenției publice: normalizarea (mainstream-izarea) socială și academică a pedofiliei”, scrie Asociația Pro Vita București pe pagina sa de facebook.

Reacția vine după ce o autoare de cărți pentru copii și transexuală, S.Bear Bergman, a declarat pentru HuffPost că „nimănui nu-i place mai mult goliciunea decât copiilor”. În completarea acestei idei, o terapeută a afirmat că și ea își duce nepoții la paradele homosexualilor, chiar dacă acolo se găsesc din plin nuditate și acte sexuale reale sau mimate. „Nu-mi pot imagina un loc mai sigur pentru copii decât paradele acestea”, a spus Pega Ren pentru Huff Post.

În comentariul său, Asociația Pro Vita București arată că deja se lucrează pentru reducerea vârstei consimțământului sexual la copii și crearea unei „conștiințe sexuale” a celor mici, prin mass-media, „experți” și ore de educație sexuală.

De altfel și la București, în acest an, „Zilele homosexualilor” s-au axat foarte mult pe activități pentru copii, după cum ActiveNews a relatat de la fața locului.


„Revoluția sexuală și copiii

Dacă pedofilii arestați și plimbați prin fața reporterilor TV cu mâinile răsucite la spate vor continua să fie văzuți drept ceea ce sunt, adică infractori deosebit de periculoși, un alt fenomen mult mai… pervers trece sub radarul atenției publice: normalizarea (mainstream-izarea) socială și academică a pedofiliei.

De decenii, grupările de pedofili se strecoară ca o umbră pe lângă lobby-ul homosexual, copiind agenda de succes a acestuia. Împreună cu grupuri politice și think-tank-uri, ei acționează pentru alterarea legislației penale în vederea reducerii vârstei consimțământului sexual*, pentru crearea unei „conștiințe sexuale” a copiilor prin mass media, de către „experți” (vezi articolul de mai jos) și la orele de „educație sexuală”. Totodată, pentru diminuarea autorității parentale, rămasă cel mai important cenzor și gardian al copilului.

Contra acestor părinți „obtuzi și învechiți”, refuzând încăpățânați și disperați să cedeze în fața a ceea ce știu măcar din instinctul parental că nu e bine, copiii trebuie „ocrotiți” de puterea Statului, care începe să-și formeze și la noi mecanismele de coerciție: „Avocatul copilului” (deja existent și intenționat a fi un Barnevernet domestic) și „Strategia de Educație parentală” (momentan stopată, probabil doar până la alegerile următoare, când falsa „Dreaptă” usere ajunsă la guvernare va relua subiectul).

----
* 2009. Dezbateri în Parlament pe proiectul legii noului Cod Penal. Ministerul Justiției, autorul proiectului, propune în textul inițial reducerea vârstei consimțământului la 13 ani, de la 16. La întrebarea noastră „de ce”, nu ni s-a putut aduce alt argument decât că „așa e în Spania” (care tocmai intrase pe mâna guvernării marxist-leniniste Zapatero). În cele din urmă, după presiuni și scandal, vârsta a fost stabilită la 15 ani! Întrebăm și azi, ca și atunci: de ce 15? Măcar 16 avea o logică juridică (mariajul este permis, cu dispensă, începând cu 16 ani), deși normal ar trebui să fie 18 - este inadmisibil ca un minor să fie considerat incapabil să ia o decizie privind fumatul unei țigări, dar să fie suficient de matur privind sexualitatea sa...”


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews