Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, cu sprijinul Fundației Sfântul Sava din Buzău și al ASCOR București, anunță că va duce 30 de copii instituționalizați într-o tabără de vară în județul Buzău, arată un comunicat primit pe adresa redacției. Copiii provin din instituțiile gestionate de DGASPC Sector 3 și Sector 4.

 

Tabăra se desfășoară în localitatea Bisoca, județul Buzău, între 24-28 iunie 2019. 

„Tabăra de la Bisoca are dimensiuni creștine, unde la bază se află credința ortodoxă, care le oferă acestor copii, echilibrul spiritual și emoțional de care nevoie.
Pentru copii, aceste taberele sunt ocazii minunate de a-L cunoaște pe Dumnezeu și lumea din jurul lor, de a-și face prieteni, de-a învăța să comunice mai bine și de-a interacționa cu voluntarii participanți care le pot deveni modele bune de urmat în viață.
Nu lipsesc discuțiile tematice, drumețiile, jocurile educative, concursuri, Spectacolul de vară „Tinere Talente" și focul de tabără mult așteptat.
Tabăra se desfășoară sub genericul: Satul nostru, simbol al tradiției românești”, arată comunicatul Asociației.
 
Asociația pentru copii și bătrâni „Sf. Hristofor” organizează anual evenimente caritabile în sprijinul copiilor instituționalizați din București, în urma cărora aceștia ajung să viziteze diferite locuri ale țării.


 
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews