ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, cu sprijinul Fundației Sfântul Sava din Buzău și al ASCOR București, anunță că va duce 30 de copii instituționalizați într-o tabără de vară în județul Buzău, arată un comunicat primit pe adresa redacției. Copiii provin din instituțiile gestionate de DGASPC Sector 3 și Sector 4.

 

Tabăra se desfășoară în localitatea Bisoca, județul Buzău, între 24-28 iunie 2019. 

„Tabăra de la Bisoca are dimensiuni creștine, unde la bază se află credința ortodoxă, care le oferă acestor copii, echilibrul spiritual și emoțional de care nevoie.
Pentru copii, aceste taberele sunt ocazii minunate de a-L cunoaște pe Dumnezeu și lumea din jurul lor, de a-și face prieteni, de-a învăța să comunice mai bine și de-a interacționa cu voluntarii participanți care le pot deveni modele bune de urmat în viață.
Nu lipsesc discuțiile tematice, drumețiile, jocurile educative, concursuri, Spectacolul de vară „Tinere Talente" și focul de tabără mult așteptat.
Tabăra se desfășoară sub genericul: Satul nostru, simbol al tradiției românești”, arată comunicatul Asociației.
 
Asociația pentru copii și bătrâni „Sf. Hristofor” organizează anual evenimente caritabile în sprijinul copiilor instituționalizați din București, în urma cărora aceștia ajung să viziteze diferite locuri ale țării.