Asociația pentru copii și bătrâni, Sfântul Hristofor, organizează Spectacolul Caritabil de Muzică și Poezie „Primăvara Vieții”, ediția a IV-a, în data de 11 Aprilie 2019, ora 18:30, cu sprijinul Centrului European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, informează organizația într-un comunicat de presă.
 
Iată anunțul:

„Vă anunțăm, că organizăm anul acesta Spectacolul Caritabil de Muzică și Poezie „Primăvara Vieții”, ediția a IV-a, care se va desfășura pe 11 Aprilie 2019, la ora 18:30, la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu”, str. 11 Iunie, nr. 41. Spectacolul caritabil are ca scop strângerea de fonduri, în vederea organizării a două tabăre de vară, pentru 45 de copii instituționalizați, din cadrul DGASPC  Sector 3 și 4 București. Prima tabără este în localitatea Valea Plopului (iulie 2019), Județul Prahova, iar a doua tabără este programată în comuna Bisoca (august 2019), județul Buzău.

Invitați pentru această ediție sunt: Corala bărbătească Te Deum Laudamus, Corul de copii Meloritm al Palatului Copiilor, Ansamblul de balet Arabesque și actorii Daniela Nane, Ana Calciu și Crina Matei. Evenimentul va fi prezentat de dra Carmen Târnoveanu, jurnalist și realizator emisiuni TVR. La acest spectacol „arta și milostenia se unesc spre folosul celor care au nevoie de noi”.

2.Despre taberele de vară: "tabăra de vară-bucurie pentru toți”:

Ne propunem să organizăm anul acesta două tabere de vară, în localitatea Valea Plopului, Județul Prahova, 12-19 Iulie 2019 și în campusul de copii Sf. Sava, comuna Bisoca, județul Buzău, 16-23 August 2019. Taberele se vor desfășura sub genericul: „Tabara de vară-bucurie pentru toți”. Este al patrulea an de când organizăm tabere pentru copiii nevoiași, scopul taberelor fiind oferirea unor momente de bucurie, recreere și socializare, de formare prin participarea la activități educativ-ludice și de spiritualitate creștină.

3.Despre APCSB. Sf. Hristofor.

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor este o organizație creștină, non-profit ce desfășoară activități cu caracter social, cultural și educativ pentru copiii și tinerii din centrele de plasament și pentru persoanele vârstnice, având ca obiectiv educarea religioasă a copiilor instituționalizați, crearea unor medii de socializare potrivite acestor categorii de persoane, pentru o mai bună integrare socială și acces către servicii, piața muncii și activități recreative.

Asociația a fost înființată la data de 09 mai 2015, în urma desfășurării mai multor acțiuni sociale și spirituale la centre de plasament și cămine de bătrâni din Râmnicu Vâlcea și ulterior în București. Obiectivul Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” este să ajute pe cei aflați în nevoie, să ofere un zâmbet celor necăjiți, să mângâie și să întărească pe cei în suferință, pe scurt: „să poarte de grijă celor care au nevoie”. 
Pentru îndrumări și detalii :

Telefon: 0743.866.859
Depunere numerar /Virament bancar la BCR, Sucursala Unirea.
Denumire: Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor.
Cont lei: RO40RNCB0082146658150001”


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews