Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” a lansat luni pe pagina ei de social media campania umanitară intitulată „Dăruiți rechizite copiilor orfani”, desfășurată în perioada 16-30 septembrie, cu scopul de a preveni abandonul școlar, ajutându-i pe cei 145 de copii și tineri orfani din sectorul 4 al Capitalei să aibă cele necesare pentru începutul noului an școlar. Cei care doresc să se implice o pot face prin distribuirea informației și prin donații în bani sau produse.

Redăm mai jos conținutul apelului umanitar făcut de Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”.

„Dragii noștri, avem nevoie de ajutorul vostru! A început școala! Toți părinții aleargă în această perioadă pentru rechizite și cele necesare copiilor lor. Însă celor 145 de copii și tineri orfani din Sector 4, nu are cine să le cumpere și lor rechizite și ghiozdane pentru școală.

Scopul campaniei umanitare, este acela de a preveni abandonul școlar, în rândul copiilor și tinerilor instituționalizați, cu vârste cuprinse între 6-17 ani, care stau câte 6-12 copii sau tineri, în căsuțe de tip familial sau la apartamente sociale. Sunteți invitați să sprijiniți campania noastră: „Dăruiți rechizite copiilor orfani”, aducând rechizitele la centrul de colectare deschis la Așezământul Studențesc Sfântul Apostol Andrei, Str. Boja, nr. 73, sector 6, perioada 16-30 septembrie 2019, intervalul orar 10:00-20:00.

Ce trebuie sa faceți?

1. Să cumpărați rechizite sau ghizodane cu rechizite și să le aduceți la centrul de colectare deschis la Așezământul Studențesc Sfântul Apostol Andrei, Str. Boja, nr. 73, sector 6, București, în intervalul orar -10:00-20:00. Campania va fi deschisă până pe 30 septembrie 2019!

2. Să strangeti banii si apoi să realizati o depunere directa de numerar/ transfer bancar in contul Asociatiei pentru copii si batrani Sfantul Hristofor, la BCR, Sucursala Unirea, RO40RNCB0082146658150001, cu mențiunea "Rechizite copii orfani", iar noi le vom cumpăra în completare rechizite și ghiozdane.

3. Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, nu ezitați să sunați la 0743866859.

4. Dați vestea faptelor bune, printr-un simplu SHARE, la prietenii voștri dragi.

Nu uitați, dragilor! Că un bine făcut celor nevoiași, vă va aduce un mare bine în viața voastră!”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de social media a Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews