ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” a lansat luni pe pagina ei de social media campania umanitară intitulată „Dăruiți rechizite copiilor orfani”, desfășurată în perioada 16-30 septembrie, cu scopul de a preveni abandonul școlar, ajutându-i pe cei 145 de copii și tineri orfani din sectorul 4 al Capitalei să aibă cele necesare pentru începutul noului an școlar. Cei care doresc să se implice o pot face prin distribuirea informației și prin donații în bani sau produse.

Redăm mai jos conținutul apelului umanitar făcut de Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”.

„Dragii noștri, avem nevoie de ajutorul vostru! A început școala! Toți părinții aleargă în această perioadă pentru rechizite și cele necesare copiilor lor. Însă celor 145 de copii și tineri orfani din Sector 4, nu are cine să le cumpere și lor rechizite și ghiozdane pentru școală.

Scopul campaniei umanitare, este acela de a preveni abandonul școlar, în rândul copiilor și tinerilor instituționalizați, cu vârste cuprinse între 6-17 ani, care stau câte 6-12 copii sau tineri, în căsuțe de tip familial sau la apartamente sociale. Sunteți invitați să sprijiniți campania noastră: „Dăruiți rechizite copiilor orfani”, aducând rechizitele la centrul de colectare deschis la Așezământul Studențesc Sfântul Apostol Andrei, Str. Boja, nr. 73, sector 6, perioada 16-30 septembrie 2019, intervalul orar 10:00-20:00.

Ce trebuie sa faceți?

1. Să cumpărați rechizite sau ghizodane cu rechizite și să le aduceți la centrul de colectare deschis la Așezământul Studențesc Sfântul Apostol Andrei, Str. Boja, nr. 73, sector 6, București, în intervalul orar -10:00-20:00. Campania va fi deschisă până pe 30 septembrie 2019!

2. Să strangeti banii si apoi să realizati o depunere directa de numerar/ transfer bancar in contul Asociatiei pentru copii si batrani Sfantul Hristofor, la BCR, Sucursala Unirea, RO40RNCB0082146658150001, cu mențiunea "Rechizite copii orfani", iar noi le vom cumpăra în completare rechizite și ghiozdane.

3. Pentru orice nelămurire sau informații suplimentare, nu ezitați să sunați la 0743866859.

4. Dați vestea faptelor bune, printr-un simplu SHARE, la prietenii voștri dragi.

Nu uitați, dragilor! Că un bine făcut celor nevoiași, vă va aduce un mare bine în viața voastră!”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de social media a Asociației pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor”.