Autostrada A2, între Lehliu și Fetești, și alte cinci drumuri naționale din trei județe din estul și sud-estul țării sunt în continuare închise, marți, din cauza zăpezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română, este în continuare închis tronsonul Lehliu - Fetești al autostrăzii A2, iar pe sectorul București - Lehliu este deschisă circulația, dar vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri, din cauza ceții, în unele locuri.

În județul Buzău a fost reluată circulația pe DN22 Râmnicu Sărat - limită cu județul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar în județul Brăila, pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În județul Vaslui a fost redeschis, cu restricție pentru mașinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni - Berezeni - Vetrișoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrișoaia - Huși este permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul  Simila - Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone. De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blăgești și pe DN11A Bârlad (județul Vaslui) - Podu Turcului (județul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Cinci drumuri naționale sunt în continuare închise: DN3 Ostrov - Băneasa (județul Constanța); DN22F Horia - Nalbant (județul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (județul Tulcea) - Hârșova (județul Constanța) și Cataloi - Nicolae Bălcescu (județul Tulcea); DN22 Isaccea - Somova (județul Tulcea); DN24D limită cu județul Vaslui - intersecție cu DN26.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Manevrele maritime în porturile Constanța-Nord și Constanța-Sud au fost reluate, în celelalte porturi de la Marea Neagră fiind în continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews