Autostrada A2, între Lehliu și Fetești, și alte cinci drumuri naționale din trei județe din estul și sud-estul țării sunt în continuare închise, marți, din cauza zăpezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română, este în continuare închis tronsonul Lehliu - Fetești al autostrăzii A2, iar pe sectorul București - Lehliu este deschisă circulația, dar vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri, din cauza ceții, în unele locuri.

În județul Buzău a fost reluată circulația pe DN22 Râmnicu Sărat - limită cu județul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar în județul Brăila, pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În județul Vaslui a fost redeschis, cu restricție pentru mașinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni - Berezeni - Vetrișoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrișoaia - Huși este permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul  Simila - Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone. De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blăgești și pe DN11A Bârlad (județul Vaslui) - Podu Turcului (județul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Cinci drumuri naționale sunt în continuare închise: DN3 Ostrov - Băneasa (județul Constanța); DN22F Horia - Nalbant (județul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (județul Tulcea) - Hârșova (județul Constanța) și Cataloi - Nicolae Bălcescu (județul Tulcea); DN22 Isaccea - Somova (județul Tulcea); DN24D limită cu județul Vaslui - intersecție cu DN26.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Manevrele maritime în porturile Constanța-Nord și Constanța-Sud au fost reluate, în celelalte porturi de la Marea Neagră fiind în continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.