ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autostrada A2, între Lehliu și Fetești, și alte cinci drumuri naționale din trei județe din estul și sud-estul țării sunt în continuare închise, marți, din cauza zăpezii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română, este în continuare închis tronsonul Lehliu - Fetești al autostrăzii A2, iar pe sectorul București - Lehliu este deschisă circulația, dar vizibilitatea este redusă la aproximativ 100 de metri, din cauza ceții, în unele locuri.

În județul Buzău a fost reluată circulația pe DN22 Râmnicu Sărat - limită cu județul Brăila pentru toate categoriile de autovehicule, iar în județul Brăila, pentru cele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone.

În județul Vaslui a fost redeschis, cu restricție pentru mașinile de 7,5 tone, DN24A Murgeni - Berezeni - Vetrișoaia. De asemenea, pe sectorul Vetrișoaia - Huși este permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, iar pe tronsonul  Simila - Murgeni, pentru cele sub 3,5 tone. De asemenea, a fost redeschis traficul pe DN26 Murgeni - Blăgești și pe DN11A Bârlad (județul Vaslui) - Podu Turcului (județul Bacău), pe aceste tronsoane fiind permisă doar circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Cinci drumuri naționale sunt în continuare închise: DN3 Ostrov - Băneasa (județul Constanța); DN22F Horia - Nalbant (județul Tulcea); DN22A pe tronsoanele Topolog (județul Tulcea) - Hârșova (județul Constanța) și Cataloi - Nicolae Bălcescu (județul Tulcea); DN22 Isaccea - Somova (județul Tulcea); DN24D limită cu județul Vaslui - intersecție cu DN26.

Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla - Șvinița, în județul Caraș-Severin.

Manevrele maritime în porturile Constanța-Nord și Constanța-Sud au fost reluate, în celelalte porturi de la Marea Neagră fiind în continuare suspendate, a precizat Centrul Infotrafic.