ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Costescu, ministrul Transporturilor, a anunțat că autostrada Transilvania, dintre Brașov și Borș, ar putea fi gata în anul 2020.

Acesta a mai anunțat că se lucrează sau urmează să înceapă lucrările pe tronsoanele Gilău-Nădășelu, Târgu Mureș-Ogra-Câmpia Turzii și pe Suplacu de Barcău-Borș, acolo unde Bechtel a făcut lucrările doar pe jumătate, înainte să fie reziliat contractul. Pe celelalte secțiuni nu a fost selectat încă niciun constructor.

„Începând din 2017 până în 2020, ca să nu iau aici toate tronsoanele pe rând, să facem analiza foarte detaliată. Dacă în acest moment se vor respecta procedurile care au fost puse și va intra și ordonanța pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură, da, e posibil până în 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansări de termene”, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

În prezent, din șoseaua de mare viteză care ar trebui să aibă 433 de kilometri, sunt gata doar 52, și anume tronsonul construit de americanii de la Bechtel pentru 1,3 miliarde de euro.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews