ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Americană la București a avertizat, marți, că în căsuțele poștale electronice ale multor utilizatori au început să vină mesaje care nu au nicio legătură cu Loteria Vizelor, așa cum susțin, conform Ziare.com.

Mulți români și-au pus speranțele în câștigarea unei vize în SUA prin programul ”Loteria vizelor”, însă foarte puțini dintre aceștia se vor afla printre cei norocoși.

 ”Nu uita sfatul colegilor noștri de la Consulat: nu te lăsa păcălit! Dacă ai primit un e-mail care te anunță că ai câștigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim”, arată Ambasada Americană la București pe Facebook.

Aceasta amintește că „Mai sunt două săptămâni până la data de 3 mai, când poți verifica pe singura pagina oficială: https://www.dvlottery.state.gov/ dacă ai fost selecționat în cadrul programului ‪#DiversityVisa”.