ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu critică o presupusă decizie a oficialilor europeni potrivit căreia, în loc de urarea „Crăciun Fericit” mai potrivit ar fi să se spună „Sărbători Fericite”, o modalitate prin care să fie incluși și cei care au alte sărbători în această perioadă.

Într-un mesaj postat pe Facebook, fostul președinte își arată nemulțumirea pentru această decizie care în opinia sa a fost luată pentru a nu-i supăra pe islamiștii care au pătruns în Europa în ultima perioadă.

„Pentru voi, bruxelezii, felicitări de sezon! Pentru noi, românii, Crăciun fericit!

Pentru a nu-i supăra pe islamiștii veniți buluc în inima Europei, politicienii de la Bruxelles au stabilit să nu mai spună și să nu mai scrie „Crăciun Fericit”, ci „Felicitări de sezon”. Mai este puțin și-l vom înlocui și pe Moș Crăciun cu Moș Gerilă. Vă sună cumva cunoscut?

Mai mult, în problema cotelor de islamiști, a început să se audă zgomotul pumnului izbit în masă al Berlinului, utilizând, cel mai adesea, brațul artificial, Comisia Europeană. Vă sună cumva cunoscută povestea pumnului în masă doar că izbit laMoscova și nu la Berlin?

Cea mai viabilă soluție pentru viitorul României este apartenența la Uniunea Europeană. De aceea, avem obligația s-o apărăm cu valorile culturale și politice care au consacrat-o”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.