ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un bătrân de 80 de ani, din comuna Buceș, județul Hunedoara, este anchetat de procurori fiind suspectat că ar fi agresat sexual o fetiță de 6 ani, a informat, miercuri, IPJ Hunedoara, informeazăAgerpres.

Cercetările în acest caz au fost începute de polițiștii din municipiul Brad, care s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracțiuni de agresiune sexuală asupra fetiței, familia minorei fiind vecină cu suspectul. Potrivit sursei citate, din primele cercetări a rezultat că fapta s-ar fi petrecut în urmă cu mai bine de o lună de zile, însă minora nu a relatat nimic părinților la acea dată

"Bărbatul ar fi profitat de circumstanța că se afla cu minora la domiciliul său, în timp ce părinții micuței prestau activități agricole. În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Ancheta în acest caz este în desfășurare.

În cazul în care va fi găsit vinovat, agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.