80 elevi cu posibilități materiale reduse, de la Școala Mihai Viteazul din Târgoviște, au primit recent rechizite școlare. Acțiunea social filantropică s-a desfășurat în cadrul parteneriatului (Biserică și Școală) dintre Parohia Sf. Nicolae Simuleasa, și Colegiul Economic Ion Ghica din Târgoviște, scrie basilica.ro.

Parohia Sf. Nicolae Simuleasa, în colaborare cu elevi voluntari de la Colegiul Economic Ion Ghica din Târgoviște, au oferit rechizite pentru anul școlar în curs copiilor proveniți din familii cu o situație financiară fragilă. Rechizitele au fost achiziționate în urma unei campanii de strângere de fonduri derulată „ca mărturie a dorinței de a promova valorile creștine în comunitatea locală”, după cum se precizează în comunicatul emis de Biroul de Presă al Eparhiei.

Elevii voluntati au fost coordonați de doamnele profesor Gabriela Mușoiu și Vasilica Movileanu.

Acțiunea social filantropică s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.