Gregorian Bivolaru este căutat internațional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracțiuni, între care trafic de ființe umane și abuz sexual, comise în Franța și Finlanda, începând cu 2006.

Gregorian Bivolaru se află pe lista „Most Wanted”, publicată pe pagina oficială a Europol.

Liderul MISA este căutat pentru că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de trafic de persoane și abuz sexual. Conform site-ului, acestea fiind înfăptuite în Franța sau Finlanda, începând din 2006 până în 2013.

Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său. El nu a fost găsit la domiciliul din județul Sibiu și se pare că ar fi plecat din țară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistrița. Se pare că, în prezent, liderul MISA se află în Suedia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicție, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița.

Bivolaru a declarat ca domiciliu județul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susțin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo.

Practic, Poliția Sibiu l-a luat în evidență pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

În seara zilei de 20 septembrie, polițiștii din Sibiu au mers la domiciliul declarat al lui Gregorian Bivolaru, însă nu a fost găsit.

Autoritățile din Finlanda au emis, în lipsă, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns în posesia Poliției Române în cursul zilei de miercuri.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews