Gregorian Bivolaru este căutat internațional pe teritoriul Europei, pe site-ul Europol fiind postată imaginea cu liderul MISA, el fiind suspectat de nouă infracțiuni, între care trafic de ființe umane și abuz sexual, comise în Franța și Finlanda, începând cu 2006.

Gregorian Bivolaru se află pe lista „Most Wanted”, publicată pe pagina oficială a Europol.

Liderul MISA este căutat pentru că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de trafic de persoane și abuz sexual. Conform site-ului, acestea fiind înfăptuite în Franța sau Finlanda, începând din 2006 până în 2013.

Gregorian Bivolaru a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din Finlanda, după ce a fost emis un mandat de arestare în lipsă pe numele său. El nu a fost găsit la domiciliul din județul Sibiu și se pare că ar fi plecat din țară în ziua care a urmat eliberării din Penitenciarul Bistrița. Se pare că, în prezent, liderul MISA se află în Suedia.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gregorian Bivolaru a plecat din România în 14 septembrie, pe numele acestuia neexistând nicio interdicție, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistrița.

Bivolaru a declarat ca domiciliu județul Sibiu, localitatea Cisnădioara, însă, susțin sursele, nu ar fi stat niciodată acolo.

Practic, Poliția Sibiu l-a luat în evidență pe Gregorian Bivolaru în 13 septembrie, iar în 14 septembrie acesta a părăsit România.

În seara zilei de 20 septembrie, polițiștii din Sibiu au mers la domiciliul declarat al lui Gregorian Bivolaru, însă nu a fost găsit.

Autoritățile din Finlanda au emis, în lipsă, un mandat de arestare pe numele lui Gregorian Bivolaru. Actele au ajuns în posesia Poliției Române în cursul zilei de miercuri.