ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Ghiță, bunica fetiței de 11 luni din localitatea argeșeană Poiana Lacului, care a murit pe 15 februarie la Marie Curie, a declarat că e imposibil ca produsele Brădet să fi dus la decesul nepoatei sale, pentru că nu au fost consumate deloc în familie.

"Nepoțica mea nu a consumat niciodată brânză de la Brădet. Nici în familie, adulții, nu au mâncat produse de la această firmă. (...) Trebuiau să vină să ia probe, că aveam produsul în frigider, dar de la altă firmă. Eu cred că ar trebuit să se gândească să analizeze mai atent produsele pe care le-au consumat toți cei care s-au îmbolnăvit. Ar putea fi apa sau bananele. Părerea mea e că trebuiau să vină inspectori din alte județe să ia probe pentru analize. S-au spus numai minciuni legate de Brădet. Nu e corect ce se întâmplă. De când s-a făcut brânza și până la comercializarea ei, a trecut prin multe mâini. Copiii nu ni-i mai pot da înapoi, dar să se afle ce s-a întâmplat și să ni se spună adevărul. Să nu mai fie lăsați și alți bebeluși să moară" a declarat, pentru Mediafax, Elena Ghiță, bunica fetiței de 11 luni din localitatea argeșeană Poiana Lacului, care a murit pe 15 februarie la spitalul Marie Curie din Capitală.