CFR Călători introduce în perioada 1 ianuarie - 28 februarie programul „Trenurile Zăpezii 2018”, cu reduceri tarifare de până la 56 la sută pentru trenurile care au ca destinație sau plecare, ori tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamț. 

Potrivit CFR Călători, se acordă reducere de 25 la sută de luni până joi pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare sau destinație una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei și Piatra Neamț. 

De asemenea, călătorii vor beneficia zilnic de reduceri între 31 la sută și 56 la sută pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur, prin extinderea ofertei „Reduceri de weekend pe Valea Prahovei”.

Astfel, pe ruta București - Predeal  prețul biletului cu această ofertă este de 30,60 de lei, cu 8,90 de lei mai puțin față de prețul întreg, explică CFR, în timp ce, pentru ruta Constanța - Brașov sau București Nord - Piatra Neamț, prețul biletului este de 60,45 de lei, cu 18,85 de lei mai puțin față de tariful întreg, iar pentru ruta Iași - Vatra Dornei Băi prețul biletului este de 50,70 de lei, cu 15,60 de lei mai puțin față de tariful întreg. Programul „Trenurile Zăpezii 2018” se va desfășura în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, iar prețurile includ și tariful de rezervare a locului, în valoare de 3,9 lei. 

Biletele la preț redus se vor putea achiziționa online de le site-ul CFR Călători, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR, precum și de la agențiile de turism.