ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Chitaristul Cătălin Scânteie, unul dintre cei răniți la Colectiv, a fost externat din Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde a fost internat alături de soția sa, Sanda. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cătălin îi mulțumește salvatorului său, Claudiu Petre, care a murit ajutându-și prietenii să iasă din club. 
 
"Sunt unul dintre cei salvați de Claudiu! Am fost tras de mâini și de geacă... și probabil printre ultimii scoși în viață din Colectiv. Am aflat că a murit abia la câteva zile după tragedie pe când mă aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operațiunea mea de salvare, arătându-mi-se poza celui care după ce a scos-o și pe Flavia Lupu nu s-a mai întors afară. Deci vă rog să rețineți că nu-l cunoșteam, nu mă cunoștea, da? Atunci l-am recunoscut, după ce mi s-a arătat poza. Nu ai cum să uiți așa ceva! În acest moment chiar nu am cuvinte să-i mulțumesc. Poate că o voi face pe lumea cealaltă. Te iubesc, îngerul meu! Condoleanțe familiei!", a mai scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews