Chitaristul Cătălin Scânteie, unul dintre cei răniți la Colectiv, a fost externat din Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde a fost internat alături de soția sa, Sanda. 

Într-un mesaj postat pe Facebook, Cătălin îi mulțumește salvatorului său, Claudiu Petre, care a murit ajutându-și prietenii să iasă din club. 
 
"Sunt unul dintre cei salvați de Claudiu! Am fost tras de mâini și de geacă... și probabil printre ultimii scoși în viață din Colectiv. Am aflat că a murit abia la câteva zile după tragedie pe când mă aflam internat la Spitalul Bagdasar Arseni, de la un prieten comun care a asistat la operațiunea mea de salvare, arătându-mi-se poza celui care după ce a scos-o și pe Flavia Lupu nu s-a mai întors afară. Deci vă rog să rețineți că nu-l cunoșteam, nu mă cunoștea, da? Atunci l-am recunoscut, după ce mi s-a arătat poza. Nu ai cum să uiți așa ceva! În acest moment chiar nu am cuvinte să-i mulțumesc. Poate că o voi face pe lumea cealaltă. Te iubesc, îngerul meu! Condoleanțe familiei!", a mai scris Cătălin Scânteie pe Facebook.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews