ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Cristian Matei, aflat printre cei care au suferit răni grave în clubul Colectiv, a revenit în țară.

El a fost internat timp de două luni și jumătate la o clinică din Israel.

Jurnalistul a fost așteptat cu mare bucurie de familie și prieteni la aeroport, unde a venit însoțit de soția sa, cea care i-a fost aproape pe toată durata spitalizării.

"Voi n-aveți somn? Dar câți sunteți?", așa a glumit Cristian Matei cu cei care l-au așteptat.

Mumu, așa cum îl știu prietenii, a glumit și s-a îmbrățișat cu toți cei care au venit să-i arate cât de mult țin la el, potrivit protv.ro.

"Mă bucur că am ajuns întreg acasă, datorită soției în primul rând, și prietenilor, și colegilor care m-au susținut. S-a întâmplat ce s-a întâmplat în Colectiv și a doua zi m-am trezit în Israel. Cam așa a fost pentru mine. Și trecuse de fapt o lună", a declarat Cristian Matei.

În noaptea tragică, jurnalistul se afla în club și a reușit să filmeze cu telefonul 42 de secunde din ceea ce s-a întâmplat. El a fost internat la Spitalul Bagdasar Arseni, iar pe 6 noiembrie a fost transferat în Israel.
 
"Am nevoie să fac tratament, ambele mâini trebuie tratate. Am fost internat cu răni de gradul 2 și 3. Va trebui să merg la un centru de fizioterapie", mărturisește jurnalistul.