ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Afacerilor Interne a lansat o campanie inedită pe facebook prin care vrea să stabilească doamna sau domnișoara care va fi imaginea instituției pe site-ul de socializare între Mărțișor și Ziua Femeii.

Competiția se anunță una acerbă, mai ales între pompieri și poliția de frontieră, ale căror reprezentante au strâns până acum cele mai multe like-uri, anunță B1 TV.

Angajatele Ministerului de Interne au acceptat provocarea de a câștiga coroana de miss, iar pozele cu doamnele și domnișoarele în uniformă au fost rapid distribuite de prietenii sau colegii lor.

Cei care administrează pagina Ministerului de Interne postează periodic fotografiile tinerelor care se înscriu în competiție. M.A.I.

Internauții trebuie să aleagă împreună fotografia care va fi copertă în perioada 1-8 martie.

"Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre. Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre prin mesaj privat", potrivit anunțului.

Doritoarele trebuie să ia în calcul faptul că înscrierile se fac până pe 27 februarie.