ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La nivelul întregii Europe a fost inițiată campania „Mama, tata și copiii” care dorește stabilirea la nivel european a definiției căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Pe 9 decembrie Comisia Europeană a făcut publică decizia sa de a înregistra inițiativa cetățenească europeană "Mama tata si copiii" ce va fi înregistrata oficial la 15 decembrie 2015.

Conform comunicatului trimis de comitetul de inițiativă, "Mama, tata și copiii" face posibil ca „europenii să aibă  în sfârșit un cuvânt de spus în legatură cu o realitate umană universală: căsătoria și familia sunt singurul mediu sigur și stabil, în care copiii pot crește alături de ambii lor părinti, tatăl și mama lor. Este cel mai bine pentru ei, acest fapt fiind recunoscut  de Convenția internațională privind drepturile copilului  și, prin urmare,  este cel mai bun lucru pentru societate.”

Inițiativa nu poate fi încă semnată deorece sistemul de colectare a semnăturilor online nu este finalizat.