ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel mai nou scandal din cercurile „progresiste” a condus la retragerea de pe piață a unei cărți motivaționale a autorului Zig Ziglar. Motivul scandalului este acest pasaj din carte:

„Micile corecții corporale formează personalitatea copilului – îl scot din acea stare de lipsă de maturitate și egoism, trezindu-i trăsăturile de caracter importante cu care va trebui să înfrunte lumea și să învingă.”

O bloggeriță sare de zece metri în sus, și site-ul edupedu (împreună cu multe alte conturi) îi preia postarea: „DA, FRATE, TREBUIE SĂ FII SUPER TARE SĂ BAȚI O FIINȚĂ DE ZECE ORI MAI MICĂ DECÂT TINE, LIPSITĂ DE APĂRARE.” Și apoi bloggerița ne spune că regretă că autorul cărții a decedat – pentru că altfel i-ar fi aplicat ea însăși o corecție fizică.

Toate astea se petrec în timp ce în SUA, în state precum New York și Virginia, o ființă DE ZECE ORI MAI MICĂ DECÂT TINE și LIPSITĂ DE APĂRARE poate să fie ucisă cu legea în mână. Și în condițiile în care acest act de BARBARIE (ca să scriu și eu în stilul bloggeriței) este „celebrat” cu aprinderea WTC în roz, cu chiote și cu urale.

Dar despre toată această barbarie care se petrece sub ochii noștri chiar în aceste zile bloggerii „progresiști” nu suflă nici o vorbuliță – ei găsesc de cuviință să se isterizeze pe marginea unei cărți scrise în 1985, a unui autor motivațional mort în 2012. Deoarece, nu e așa, BĂTAIA LA RECE E CRIMĂ CU PREMEDITARE (ne spune aceeași bloggeriță). Însă adevărata CRIMĂ LA RECE, CU PREMEDITARE e „drept de a alege”, este semn de „emancipare”, și este „progres”.

P.S.: În nici un caz nu încurajez ideea că cineva ar trebui să bată copiii; deși cred că e o mare diferență între „o mică corecție”, cum spune Zig Ziglar, și descărcarea emoțională necontrolată pe care o reclamă bloggerița; care e condamnabilă pe bună dreptate, și pe care autorul însuși o condamnă. Subliniez însă dubla măsură strigătoare la cer a acestor „progresiși” – și faptul că ei simt de cuviință să ventileze acest subiect chiar în aceste zile tragice, în timp ce tac asurzitor în ceea ce privește adevărata crimă cu premeditare.